bagattini sigla

Oferă o vastă gamă de pardoseli pentru exterior, zidărie arhitecturală și tehnică precum și gips-carton oferind soluții inovative pentru proiectarea și restructurarea ambientelor urbane, rezidențiale, comerciale și industriale.

barlinek-logo

Grupul Barlinek este lider în producția de parchet stratificat în lume, oferind o gamă largă de parchet triplu stratificat din specii de lemn nobil european și exotic.

boxer sigla

Lider pe piața italiană în producția și comercializarea mozaicului unde propune o vastă gamă de mozaicuri în ceramică, piatră, marmură, inox și sticlă. Peste 650 de articole oferă o infinitate de combinații pentru definirea spațiului dumneavoastră.

cotto ferrone sigla

O lume vastă făcută de produse inimitabile care unește tradiția seculară a cotto-lui făcut la mână cu continua Inovație tehnologică si cercetare estetică.

daugres sigla

O prețioasă selecție de marmură pentru a îmbrăca casa cu luminozitate și eleganță. Trei Colecții DAUGRES unice prin rafinament de texturi și culori.

domus linea sigla

Una dintre primele fabrici din lume producătoare de Klinker, născută în 1960 în Italia cu o importantă investiție tehnologică care a permis introducerea a două semnificative inovații în producția klinker-ului: pasta albă si tehnologia digitală care personalizează fiecare placă în parte.

emos sigla

Încă din anii ’90, Emos s-a specializat în distribuția și producția de mozaic, pardoseli și placări oferind peste 1000 de diferite produse împărțite în zeci de tipologii în baza materialului, formei, finisajului, caracteristicilor tehnice si a utilizării specifice.

logo-ek

Peste 50 de ani de experiență au dus la o continuă cercetare a pieței și a tehnologiilor cele mai avansate cu finalitatea îmbunătățirii estetice și calitative adaptate să satisfacă și cele mai înalte cerințe.

grazia sigla

Încă din 1970 , Ceramiche GRAZIA s-au diferențiat în domeniul ceramicii prin faptul de a privilegia tendința artistica a producției lăsând la o parte aspectul cantitativ optând pentru calitate.

self style sigla

Made in Italy SELF este o firmă care naște din dorința de a crea idei, ambiente, stiluri.

Moto-ul firmei este că se poate merge dincolo de modele unde se dă posibilitatea fiecăruia de a reflecta propria personalitate în propria casă sau activitate.

unica sigla

Trecând printr-o continuă cercetare a pieței care a produs noi tehnici și noi forme de expresie, TARGET a fost în stare în acești ani să interpreteze decorul ca formă estetică descriind cu succes caracteristici de cultură, persoane și locuri în relație culoare, texturi și modele.

stone italiana sigla

Proiecte importante semnate de importanți arhitecți povestesc despre garanția, calitatea și responsabilitatea durabilă.

Din 1979 realizează mari opere cu suprafețe pe măsura, personalizate în tonalități și conținut, pavimente, placări, blaturi de Bucătărie, top de baie, pereți ventilați, sunt aplicații unde quartzul este protagonistul ultimelor tendințe de design made în Italy în lume.

trial sigla

TRIAL propune pentru casa contemporană libertatea unui stil tânăr, proaspăt în linie cu cele mai moderne tendințe. Marmură, lemn, piatră naturală, COTTO sunt colecțiile oferite, made in Italy, îmbogățite de plăci speciale și unice de o frumusețe chip and chic destinată tuturor.

kerakoll

Kerakoll design house este realizarea unei idei: un proiect integrat de materiale inovatoare -ciment, rășini, lemn lucrat la mână, vopsele și email coordonate într-o unică paletă de culori. Un nou stil de design pentru interior în care ambient și pereți devin o unică suprafață continuă.

migliorino design sigla

Creativity  și matrespan sunt cele două linii de producție cu produse de înalt conținut tehnologic care unesc materiale ca rășină, aluminiu, tapet, policarbonat la cele mai recente tehnologii de printare digitală in HD. Rezultatul este o linie de producție uimitoare prin aspect acaptivant folosite pentru orice tip de ambient.